Alpene får hovedrollen i nydelig nytt spill fra Ubisoft

Sosial ekstremsport på fjellet.

14. juni 2016 00:47

(PressFire.no): Det begynner å bli en tradisjon at Ubisoft-sjef, Yves Guillemot går på scenen for å annonsere noe helt nytt på tampen av deres E3-konferanse.

Ut i naturen

I år handlet det imidlertid ikke om skyting, men det ser ikke ut som om «Steep» - som spillet heter, blir mindre actionfylt på grunn av det. 

Her er det snakk om et ekstremsportspill, satt i en åpen verden, der spilling sammen med andre er sentralt.

I den første demonstrasjonen av spillet får vi se utøvere kaste seg utfor bratte fjell mens de utførte halsbrekkende stunts med paraglider, vingedrakt, snowboard og slalomski. Det ser unektelig heftig ut - spesielt i førsteperson. Samtidig ser det ut til å ha en noe mer realistisk tilnærming til fjell-lek enn for eksempel «SSX». 

Krasjing i sakte film

Guillemot var ikke snauere en at han annonserte «Steep» som en helt ny sjanger, men det ser helt klart ut som et friskt pust. Spillet er satt til Alpene, og man har store områder å boltre seg på. Flerspiller ser ut til være være i høysetet, og i den første videoen får vi se hvordan man enkelt lager forskjellige utfordringer til andre spillere som leker seg rundt omkring i fjellkjeden.

Muligheten til å se repriser i sakte film ble også trukket frem, og det å havnet på trynet i dette spillet vil kunne bli en særdeles underholdende - eller smertefull affære.

«Steep» er spillbart på messegulvet i Los Angeles, og vil bli åpnet for testing for andre om ikke lenge. Selve spillet skal lanseres desember i år.

(PS: Criterion Games jobber også med et spill innenfor ekstremsportsjangeren, men dette spillet har vi ikke hørt noe om siden avdukingen på E3 for to år siden).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3