Allerede lei brettene i «Titanfall»?

Nytt innhold rundt hjørnet.

14. april 2014 22:00

(PressFire.no): Med sine 15 brett er «Titanfall» temmelig innholdsrikt sammenlignet med mange andre flerspillersentriske skytespill.

Det er likevel klart at nye brett ikke er å forakte, og nå har utviklerne i Respawn bekreftet den første runden med nedlastbare kart.

Snart nye godsaker

Den første brettpakken til spillet kommer i mai og heter «Expedition». Den inneholder tre brett.

Kartene spenner fra jungelbaserte omgivelser, der det skal være mulig å bevege seg mellom trærne, via et vannfokusert brett kalt Runoff, til et kart som finner sted i treningssimulatoren (War Games).

Den nedlastbare pakken vil koste 9.99 dollar hvis man kjøper den separat, uten sesongpass.

Respawn har tidligere bekreftet at «Titanfall» vil totalt få tre slike brettpakker.

Nye måter å spille på

Det er imidlertid ikke alt som kommer. Nye moduser er også på vei. Først ut er en ny vri på den eksisterende Last Titan Standing-modusen, som setter opp to og to spillere mot hverandre.

Dessuten kan vi vente oss nye Burn Cards og flere justeringer – for eksempel et hashtag-system som skal gjøre det enklere å finne spesifikke kamper, muligheter for å tilpasse utseendet til Titan-robotene, samt tidsbegrensede justeringer til eksisterende moduser.

Nøyaktige detaljer om disse fiksene er ikke helt avklart, og det er ikke bekreftet når de kommer. I motsetning til kartpakken vil imidlertid nye moduser og de øvrige justeringene være gratis for alle «Titanfall»-spillere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3