Alle vr-spill fra Ubisoft blir cross buy og cross play

Fungerer både med PlayStation VR, Oculus Rift og HTC Vive.

29. november 2016 12:06

(PressFire.no): Ubisoft kunngjør nå at alle deres spill som utvikles for virtuell virkelighet blir såkalt cross buy – at kjøpet gjelder for flere plattfomer.

I dette tilfellet vil det gjelde for både PlayStation VR, Oculus Rift og HTC Vive, hvor de to sistnevnte riktignok begge er på pc.

Det stopper ikke der – spillene vil kunne spilles på tvers av plattformene.

«Star Trek: Bridge Crew».

«Alle» vr-briller

Det nylig slupne «Eagle Flight» har flerspillermodus og vil fra i dag av kunne spilles mot de som spiller det på enten Oculus Rift eller HTC Vive.

Videre heter det at dette bare er starten, og at kommende «Werewolves Within» og «Star Trek: Bridge Crew» også vil kunne spilles på tvers av plattformene.

- Som tiltenkt

Kreativ leder hos Red Storm forteller i et innlegg at det hele tiden har vært målet at vr-spillene skal fungere på tvers av plattformene.

- Spillene våre har sterke flerspilleropplevelser, så å la venner spille sammen uten hensyn til hvilke vr-briller de eier vil forbedre det sosiale aspektet i spillene våre og la dem bli spilt slik vi så for oss, heter det videre.

«Werewolves Within» slippes 6. desember, mens «Star Trek: Bridge Crew» slippes 14. mars 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3