Alle kan ikke sparke skurkerumpe

Superheltmellomledersimulator fra «Brütal Legend»-studioet

31. august 2012 11:38

(PressFire.no): Man kan vanskelig hevde at Double Fine er en forutsigbar gjeng, Det er et stort spenn fra «Stacking» til «Brütal Legend», og det er bare litt av katalogen til San Francisco-studioet.

Et strategisk, håndholdt superheltmellomlederspill virker likevel søkt, selv til Tim Schafers spillstudio å være. Men det er altså det de jobber på, skal vi tro Eurogamer.

«Middle Manager of Justice» kommer til iPhone og iPad i et «free to play»-skall, og annonseringen akkompagneres av en trailer som du ser nederst på denne siden.

Bisarr humor

Anslaget kan minne om populære «Game Dev Story», og plasserer deg ved pulten til en mellomleder som skal organisere skurkeoppvask eller andre aktiviteter for heltene dine, ifølge Touch Arcade.

Likhetene fortsetter i videreutviklingen av bedriften, hvor du gjeninvesterer overskuddet i å oppgradere stallen av krimkvestere eller pusse opp treningsfasilitetene.

De ulike toktene skal for øvrig ha egne historier, som ifølge skaperen er en slags blanding av Double Fines sedvanlige, uhøytidelige humor og «The Office», skriver Kotaku

- Rettferdig betalingssystem

«Free to play»-fanen bringer for mange med seg negative konnotasjoner, særlig fordi det kan gi betalende spillere en urettferdig konkurransefordel. 

Spillskaperen Kee Chi bedyrer likevel at de har forsøkt å utjevne forskjellene så godt det går.

- Vi har vært veldig vare for alle former for aggressive betalingsløsninger. Du kan spille gjennom «Middle Manager» uten å betale noe som helst, røper han på Double Fine-forumet.

I stedet skal mikrotransaksjonene først og fremst gi kjappere tilgang til det samme innholdet, eller tidligere bruk av de sterkeste superheltene, ifølge Chi. 

Treningen skjer med ressursen «Superium», som kan anskaffes gratis ved å banke spesielle sluttbosser. 

Slippdatoen i Europa vet vi ikke enda, men «Middle Manager of Justice» kommer til Canada i løpet av noen uker.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3