«Aliens: Colonial Marines» er utsatt

Til våren kan ingen høre deg skrike i verdensrommet. Men til høsten, derimot…

27. januar 2012 10:37

(PressFire.no): Det Gearbox-utviklede «Aliens: Colonial Marines» har blitt utsatt, opplyser SEGA. Planen var opprinnelig å slippe spillet til våren. Det skjer ikke.

Man tar i stedet sikte på å lansere til høsten en gang, uten å tidfeste noe nærmere enn det.

- «Aliens: Colonial Marines» er en prosess av kreativitet og innovasjon, og slikt harmonerer ikke nødvendigvis med strukturen til et «samlebånd».

- Det å sette seg klare mål og deadliner kan være til hjelp, men er ofte subjektive, heter det i en uttalelse som Eurogamer har fått.

Taktisk rom-skyter

Gearbox, som for tiden også jobber med «Borderlands 2» og «Brothers in Arms: Furious 4», annonserte dette «Aliens»-spillet tilbake i 2006.

- Vi ønsker ikke å ofre den kreative prosessen bare for å skulle følge en slags oppskrift.

- Vi foretrekker i stedet å la denne prosessen forme oppskriften – for vårt mål er å lage et flott spill, og lar det overstyre den tidligere målsetningen om lanseringstidspunkt, heter det videre.

Samarbeid for fire

Dette er et skytespill skildret i førsteperson, og er i hovedsak inspirert av den andre filmen i «Alien»-serien, den James Cameron-regisserte «Aliens» (1986).

Fokuset i spillet er at du skal styre fire soldater, og kan bytte mellom disse om du trenger noen av de andres karakteristikker eller våpen.

Selv om du bare spiller som én av de om gangen, kan du gi ordre til dine lagkamerater og er nødt til å bruke både taktikk sammen med flammekastere, rifler, pistoler eller granater for å overliste de slimete monstrene.

Spillet blir nærmest selvsagt også utrustet med muligheten for at fire kan samarbeide, meldte Joystiq om tilbake i 2008.

«Aliens: Colonial Marines» utvikles til Xbox 360, 3DS, pc, PlayStation 3 og Wii U, og skal altså etter planen være lanseringsklart til høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3