Alec Baldwin ble tilbudt «en latterlig sum penger» for «GTA»-rolle

- Jeg har nok problemer med pressen.

31. oktober 2013 08:28

(PressFire.no): Det er i et intervju med indiewire.com at den Oscar-nominerte skuespilleren, Alec Baldwin, hevder at han ble tilbudt en rolle i «Grand Theft Auto 2» (1999).

- «Grand Theft Auto»-utviklerne kom til meg for å tilby meg å gjøre stemmen til en mafiarolle, for mange år siden, til «Grand Theft Auto 2», forteller han.

- De tilbød meg denne uforståelige mengden med penger for én dags jobb. De ville gi meg en haug med penger, en latterlig sum penger for å ta opp stemme i en eller to dager.

Ville ikke assosieres med politidrap

Men Baldwin avslo tilbudet fordi rollen var en såkalt «cop killer» – en som dreper politi.

- Jeg ville ikke være i nærheten av noe sånt på grunn av ryktet mitt, jeg har nok problemer med pressen som det er. Jeg sa «nei», forteller Baldwin.

Han påpeker også at han takket nei til en rolle hvor han måtte ha kjeftet på Anne Hathaway, kveld etter kveld.

Havnet i slåsskamp med fotograf

Problemene med pressen Baldwin sikter til har vedvart også den seneste tiden, og involverer blant annet håndgement med en paparazzifotograf tidligere i år.

Han sparte heller ikke på kruttet da han langet ut mot Daily Mail-journalisten George Stark, som skrev en angivelig ukorrekt artikkel om uanstendig twittring fra kona til Baldwin under «Sopranos»-stjerna James Gandolfinis begravelse.

Avisa trakk til slutt saken.

«Grand Theft Auto»-serien har i ettertid vokst seg til en av verdens største underholdningsprodukter, og nylig kunne Take-Two og Rockstar melde at nylig lanserte «Grand Theft Auto V» har solgt hele 29 millioner eksemplarer (til butikk).

FOTO: Mike Blake / Reuters /Scanpix

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3