Alan Wakes seneste mareritt på vei til pc

Ledetråder funnet på Steam.

24. april 2012 10:42

(PressFire.no): «Alan Wake’s American Nightmare» kom tidligere i år ut til Xbox 360, via LIVE Marketplace.

Selv om utviklerne i finske Remedy har hintet om at spillet også kan finne på å dukke opp til pc, har det foreløpig ikke blitt annonsert en slik versjon.

DSOgaming har imidlertid nå funnet spor av en pc-versjon hos Steams registerfiler. Som det står hos DSOgaming, har det vist seg før at slike ledetråder ofte viser seg å stemme.

Remedy slapp tidligere i år «Alan Wake» til Steam. Hovedspillet som først kom til Xbox 360 i 2010, men gjorde sakene bra på pc. Spillet gikk opp til førsteplass på Steams salgsliste, og tjente ifølge spillutviklerne inn pengene som har gått med til utvikling og markedsføring i løpet av de første 48 timene på Steam.

«Alan Wake’s American Nightmare» er en frittstående fortsettelse, eller et sidespor, med mer actionpreg. 

«Heller en dose mørk action som ikke tar alt for lang tid å utvikle, enn å måtte gjennomgå en like lang og usikker ventetid som vi måtte i forkant av 2010-varianten. Kanskje jobbes det med et Alan Wake 2 – hvem vet når det kommer? – men med «American Nightmare» glemmer vi i hvert fall ikke hvem Alan Wake er i mellomtiden», skrev vi i vår anmeldelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3