«APB» skal vises på E3

Det nye spillet fra Realtime Worlds, skaperne av fantastiske «Crackdown», skal brettes ut på E3 om noen få dager, skriver studioet på sine hjemmesider.

20. mai 2009 10:01

Samtidig med nytt skjermbilde, kommer også en oppdatering på hjemmesidene til Realtime Worlds som gir oss enda en grunn til å glede oss til sommerens E3: «APB» skal definitivt vises frem i løpet av de første dagene i juni.

Spillet er et online multiplayerspill med kriminelle tendenser, som har vært i produksjon i flere år. I fjor rakk ikke studioet E3, men i år har de noe å vise frem.

Det har allerede versert Twitter-spekulasjoner om at «All Points Bulletin», som spillet heter, får en viss rolle når Microsoft skal kjøre sin sjarmoffensiv fra scenen i Los Angeles 1. juni – dagen før E3 offisielt åpner.

VIL DU VÆRE GOD ELLER OND?

Nå sier utviklerne via fanforumet APB Evolved at spillet er gryteklart og skal vises under messen, samtidig som de slapp et nytt skjermbilde fra spillet (bildet).

- Vi vil bare raskt takke for all deres tålmodighet i det siste, mens vi i det stille har gjort fremskritt med utviklingen av «APB».- Vi vet at dette kan være frustrerende for fans, så for å vise vår takknemlighet har vi bestemt å informere dere at, ja, vi vil være å finne på E3 dette året, og at dette vil markere starten på masse nyheter, aktiviteter og informasjon som slippes om «APB: All Points Bulletin», skriver utvikleren.

Mens det fortsatt verserer stadig nye rykter om at et «Crackdown 2» kan være i startgropa, enten fra Realtime eller søsterstudioet Ruffian Games, blir det uansett spennende å stifte bedre bekjentskap med «APB» på E3.

Se også: Skjermbilder fra «Crackdown».

«APB» skal etter planen slippes til PC, Xbox 360 og PS3, og Dave Jones, skaperen av det første «Grand Theft Auto» og «Crackdown», står bak spilldesignet til dette nye prosjektet.

Spillet lar deg velge side, på hver del av loven, enten som Enforcements eller Criminals, og du blir kastet ut i et fascinerende onlinespill der du også kan danne undergrupper.

«APB» ble først gjort kjent i 2005, men «Crackdown» (2007) sørget for at Realtime Worlds måtte ta en pause, samtidig som det fortsatt er knyttet en viss spenning til valg av plattformer som dette spillet kommer ut til.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3