5000 juksere er utestengt fra «StarCraft II»

Blizzard har hatt høstrengjøring på Battle.net.

4. oktober 2010 10:55

Blizzard har tidligere advart juksere om at selskapet vil sette i gang tiltak for å sperre ute spillere som jukser i «StarCraft II: Wings of Liberty». Men allikevel var det tydeligvis mange som ikke tok disse advarslene på alvor. 

- Vi tok nylig affære og sperret ute over 5000 «StarCraft II»-spillere som brøt brukeravtalen på Battle.net for å jukse - ved å bruke hackingprogrammer mens de spiller, står det i det offentlige blogginnlegget på Battle.net.

Men selv om hovedårsaken til utestengelsen er juks, mener Blizzard at jukseprogram også kan forårsake tekniske problemer for onlinetjenesten Battle.net.

- I tillegg til å undergrave konkurranseånden for rettferdig spilling, som er essensielt for å spille på Battle.net, kan juksing og hacking føre til stabilitets- og ytelsesproblemer for tjenesten. Å opprettholde en stabil og sikkert tjeneste for onlinespilling for ærlige spillere, er en topprioritet for oss, og vi vil fortsette å holde et øye på Battle.net og ta affære om det trengs.

Uærlige spillere som nå har blitt utestengt fra Battle.net, vil dermed ikke få brukt «StarCraft II» online lenger, og må i så fall kjøpe et nytt spill for å registrere en ny konto.

Blizzard stengte også ute over 300.000 kontorer fra den gamle typen av Battle.net tidligere i går. Det var stort sett «Warcraft III»-brukere som ble rammet den gangen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3