50 Cent vil filmatisere gangsterspill

I anledning slippet av sitt eget skytespill røper rapperen planene om å lage spillefilm av «Saints Row».

25. februar 2009 09:43

Denne uken kom spillet «50 Cent: Blood On The Sand» ut, et actionfullt spill som neppe skader egoet til hovedpersonen selv, rapperen som egentlig heter Curtis James Jackson III.

Spillet ble utviklet av Swordfish Studios til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 og er et tredjepersons skytespill.

Se trailer fra spillet her.

KJØPER FILMRETTIGHETENE

For å promotere spillet holdt 50 Cent en telefonkonferanse med et knippe amerikanske spilljournalister.

I intervjuet går det frem han drømmer om å filmatisere en av hans favoritter – «Saints Row».

- Gjennom mitt forhold til THQ vil jeg utvikle «Saints Row» til et manus og et filmprosjekt. Jeg holder på å sikre meg filmrettighetene, fortalte 50 Cent, i følge GameSpot.

Ingen hos spillselskapet THQ har så langt bekreftet disse opplysningene som rapperen brakte på banen. Et tredje «Saints Row»-spill er under utvikling av studioet Volition .

Det første «Saints Row» ble sluppet til Xbox 360 i 2006, og selv om det minner veldig om «Grand Theft Auto» fant det en egen nisje innen sandkassespillsjangeren og vant mange nye venner. Oppfølgeren kom ut i fjor høst, på PC, PS3 og Xbox 360.

«Blood On The Sand» er ikke det første spillet hip hop-artisten medvirker i. I 2005 kom «50 Cent: Bulletproof» ut, et spill som solgte 1 million kopier og sikret oppfølgeren som nå ble sluppet.

50 Cent har solgt over 20 millioner album fordelt på debuten «Get Rich Or Die Tryin’» (2003) og «The Massascre» (2005), og i tillegg prøvd skuespillertalentet i filmer som «Righteous Kill», der Al Pacino og Robert De Niro delte rulletekst med Curtis James Jackson III, samt hans selvbiografiske «Get Rich Or Die Tryin’».

Han vil også vurdere en filmatisering av «Blood On The Sand» i fremtiden, i følge Eurogamer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3