VidZone til PS3 i desember

Sony bekrefter dato for Norge. Musikkvideotjenesten slippes i begynnelsen av desember.

18. november 2009 13:30

Det er den offisielle europeiske PlayStation-bloggen som i dag slipper nyheten om at 11 nye land snart får VidZone.

De første landene som er med i denne utvidelsen er Nederland, Portugal og Østerrike som får musikkvideotjenesten 26. november. I den andre puljen, som står for tur 3. desember, er Norge, Sverige, Danmark og Finland med.

Belgia, Luxembourg, Sveits og New Zealand får VidZone 10. desember.

Les også: Musikkvideotjeneste på vei til PS3.

MARIA MENA OG MADCON PÅ PS3

Bloggen forklarer at når landet ditt har blitt åpnet, så må du laste ned VidZone-programmet via PlayStation Store og la programmet oppdatere videoer og lister - noe som kan ta hele 15 minutter.

Men bloggen påpeker at dette bare skjer første gangen og at når den er ferdig tar det bare sekunder å starte tjenesten.

Sony avslører at både Madcon og Maria Mena kommer til å være tilgjengelig 3. desember.

Nyheten om VidZone-opptrappingen kommer i kjølvannet av at Microsoft har lansert sine nyheter, med blant annet Twitter, Facebook og HD-filmtjenesten Zune.

Les også: Stor test av 360-nyhetene.
Les også: Twitter og Facebook med 18-årsgrense på Xbox 360.

På E3 i sommer fortalte Microsoft også om sin musikktjeneste Last.fm, som tillater deg å streame sanger via konsollen. Denne fant ikke veien til Norden i denne omgang.

I dag ble det også kjent at PS3 får Facebook i 3.10-firmwareoppdateringen. Facebook, en ny bildesorteringsmulighet og en overhaling av hvordan vennene dine vises i PS3-menyene er nå tilgjengelig på PS3, som vi har skrevet om.

VidZone er en tjeneste som vil tilby PS3-eiere tilgang til rundt 25.000 musikkvideoer helt gratis. Alt er finansiert gjennom annonsering i applikasjonen. Du kan også laste ned ringetoner til mobilen.

Se hvordan VidZone fungerer på PlayStation 3:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3