3 x «Guitar Hero»

Håndholdt, heavy og hits. Activision ruller opp flere musikkspill i år.

12. februar 2009 20:17

Under en pressetilstelning nylig, den samme som brakte oss nyheten om at det neste Bond-spillet utsettes til 2010 og at nye «Wolfenstein» kommer i sommer, fortalte Activision-president Mike Griffith litt om de nye spillene i «Guitar Hero»-serien.


Og her er det om å gjøre å holde tungen rett i munnen:* «Guitar Hero: Greatest Hits» – et spill som samler de mest populære sangene fra de første spillene, og legger til rette for at man kan spille dem som et helt band. Slippes til PS3, Xbox 360 og Wii før året er omme.

* «Guitar Hero» for DS - det tredje spillet som slippes til Nintendos håndholdte, og en release i sommer er sannsynlig. Activision nevnte ikke noe om GBA-porten på DS som nå fjernes ved lanseringen av den nye DSi-modellen, og hvordan man løser dette for den nye håndholdte modellen.

* «Guitar Hero: Metallica». Plenty Metallica-klassikere kan spilles og nytes, og noen bonuslåter fra band som Metallica selv har plukket er også med.


Se trailer fra Metallica-spillet her.


La oss heller ikke glemme «DJ Hero», et helt nytt konsept der du trer inn i rollen som platesnurrer. Komplett med turntables og det hele.

Les mer om det spillet her da Activision-representanten nylig forsnakket seg om dette spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3