24 millioner solgte «Red Dead Redemption 2»

14. mai 2019 10:26

(PressFire.no): Det er i Take-Two sin årsrapport at de kan slå seg på brystet med hele 24 millioner solgte eksemplarer av giganttittelen «Red Dead Redemption 2» siden lanseringen 26. oktober 2018.

Take-Two-sjefen Strauss Zelnick kaller det en gigant-hit og påpeker at de også har tatt full pris for spillet gjennom hele perioden.

Videre påpeker han at spillets onlinemodus ennå ikke er ute av den åpne beta-fasen og at de forventer ytterligere vekst etter offisiell lansering.

Han trekker også fram «NBA 2K18», «NBA 2K19», «WWE 2K19», «WWE Supercard», «Dragon City», «Monster Legends» og «Civilization VI» som store bidragsytere til regnskapet - som alle bidrar til regnskapet som kan notere seg over 25 milliarder kroner i omsetning.

I året som kommer forventer Zelnick mye fra «Borderlands 3» og viser til stort engasjement fra spillerne rundt tittelen – blant annet tolv millioner visninger på Twitch.

Det hører også med til historien at Take-Two og Rockstar fortsatt har til gode å lansere «Red Dead Redemption 2» på pc – og ikke se bort fra en mulig relansering på de kommende konsollene fra Sony og Microsoft heller.

Med over 110 millioner solgte er «GTA V» fremdeles det mest solgte spillet i katalogen til Take-Two – med god margin, men det spillet er også lansert på både PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3