24. januar vil de prøve å sette ny verdensrekord

1100 spillere i samme skytespill.

13. januar 2015 12:24

(PressFire.no): Tidlig i 2012 satte nettleserspillet «Man vs Machine» ny verdensrekord for antall samtidige spillere på samme server i et skytespill.

Den tidligere rekorden var det «Planetside» som hadde med 600 spillere, men måtte altså gi kronen videre til «Man vs Machine» med sine 999 spillere.

Vil ta tilbake kronen

Det svenskutviklere spillet «Man vs Machine» skal ha blitt spesialdesignet nettopp for å slå «Planetside»-rekorden, men nå vil spillere av «Planetside 2» ta tilbake rekorden og sikter på å organisere 1100 spillere 24. januar.

For å være med på rekordforsøket har spillere måttet fylle ut et skjema for å bli godkjent, men allerede nå er alle plassene fylt opp. Det påpekes i Redditgruppa at det er én regel som teller: arantert oppmøte.

Forsøket vil foregå på Jaeger-serveren og bestå av en kamp mellom tre faksjoner på Hossin.

Det påpekes også at dette forsøket ikke hadde vært mulig uten støtte fra Sony Online Entertainment, som skal hjelpe til med forsøket.

Årets skytespill 2012

«Planetside 2» ble sluppet til pc i 2012 og PressFire anmeldte det til en toppscore.

Spillet skal snart testes i beta for PlayStation 4, og det er derfor meget sannsynlig at spillet også slippes for konsollen i år.

Det er fremdeles ikke bestemt hvor mange spillere som kan spille samtidig i PS4-versjonen, men i november ble det bekreftet at utviklerne kjørte spillet med 1200 spillere per kart. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3