24 år etter lansering får «Age of Empires II» mer innhold

Legger til «alt» innhold fra det første spillet – og en ny faksjon.

28. april 2023 16:06

(PressFire.no): Microsoft og utvikler Forgotten Empires har løftet litt på sløret for den kommende tilleggspakken «Return of Rome», som kommer til «Age of Empires II – Definitive Edition».

Denne tilleggspakken kommer til å legge til mye av innholdet som var å finne i det første «Age of Empires»-spillet.

Tre nye kampanjer legges til, Sargon of Akkad, Pyrrhus of Epirus og Trajan, som tar for seg historier satt til henholdsvis de sumerske, makedonske og romerske sivilisasjonene – alle utstyrt med nytt stemmeskuespill.

Det vites derimot ikke om hele historiedelen fra originalspillet er med – dog hintes det til det i en rekke achievements som også blir lagt til i spillet (en av de heter «Fullfør spillet med...»).

Alle de 16 faksjonene man kunne velge i originalspillet er med: Assyrere, Babylonere, Karthagere, Choson, Egyptere, Grekere, Hettitter, Makedonere, Minosere, Palmyrene, Persere, Fønikere, Romere, Shang, Sumerere, Yamato.

I tillegg legges en helt ny til. Lac Viet er en vietnamesisk faksjon.

Disse kan bare brukes i historiedelen til «Return of Rome», med ett unntak: Romerne kan også brukes i «Age of Empires II»-delen av spillet – inkludert på nett.

Lanseringen av tilleggspakken er 16. mai.

https://www.youtube.com/watch?v=O0sgkT-od04​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3