23-åring ble knivstukket og ranet for «GTA V»

Gikk hjem fra nattåpent.

17. september 2013 15:18

(PressFire.no): I natt ble en 23 år gammel mann slått ned med en murstein, knivstukket og ranet etter å ha stått i kø for å kjøpe det etterlengtede dataspillet «Grand Theft Auto V», skriver Daily Mail.

Mannen skal ha blitt angrepet etter at han var på vei tilbake fra butikkjeden ASDA i Colindale, London etter at de hadde nattåpent for lansering av spillet.

Mistenker flere gjerningsmenn

- Han ble ranet for gjenstander han hadde handlet på den lokale Asda-butikken, inkludert eksemplaret av «Grand Theft Auto V», sier en talsmann fra Scotland Yard.

Videre forteller politiet at de mistenker flere gjerningsmenn, men på nåværende tidspunkt er de usikre på hvor mange. Overfallet skal ha skjedd kl. 01.20 natt til tirsdag og politiet etterforsker nå saken.

Utenfor livsfare

Pågangen for å sikre seg eksemplarer av det svært etterlengtede spillet har vært stor og butikker i Norge har også holdt nattåpent for lanseringen.

Skjebnens ironi er at «Grand Theft Auto»-serien er kjent for sitt svært voldelige innhold, og har ofte blitt trukket inn som syndebukk i voldsepisoder.

23-åringen skal være utenfor livsfare og situasjonen hans beskrives som stabil. 

Det er ikke kjent om motivet for ranet var spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3