2009-spillet «Risen» kommer til Switch

13. september 2022 12:33

​(PressFire.no): Det er THQ Nordic som på Twitter varsler at spillet «Risen», som først kom ut til PC og Xbox 360 i 2009, snart blir å finne på Switch.

Spillet ble utviklet av tyske Piranha Bytes, og rettighetene til spillet ble overførst fra Koch Media til THQ Nordic i 2020 (de eies begge av svenske Embracer Group).

– The fire of the Holy Flame is burning, skriver utgiveren på Twitter, sammen med en skjermdump av en e-post fra Nintendo som sier at spillet har «passert Lotcheck».

Dagens funfact: Lotcheck er sertifiseringsmetoden Nintendo har for alle utgivelser og patcher som skal gis ut, og sikrer at programmene og spillene fungerer som de skal. Både Nintendo of America og Nintendo of Japan har egne Lotcheck-avdelinger.

Ingen dato for lanseringen, men vi tipper det skjer veldig kjapt nå som spillet er sertifisert. Kanskje slippes det allerede klokka 16:00 under Nintendo Direct-sendingen?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3