16 år etter lansering er «Anarchy Online» nå endelig ute på Steam

23. februar 2017 15:10

(PressFire.no): Funcom var på flere måter banebrytende da de for nesten seksten år siden lanserte det massive nettrollespillet «Anarchy Online».

Renessanse?

Etter suksessen «Den lengste reisen» var «Anarchy Online» også det førte massive onlinespillet til norske Funcom – en sjanger de i ettertid spesialiserte seg på.

Millioner av spillere har i ettertid prøvd spillet, og kan notere seg en imponerende fartstid .

Nå kan spillet få en slags ny renessanse ved at Funcom legger ut spillet på verdens største spillplattform – Steam.

I en pressemelding forteller Funcom-sjefen Rui Casais at de lenge har hatt lyst til å legge ut spillet på Steam, og de nå håper at både nye spillere så vel som veteraner tar en tur innom.

Gratis, men...

Å spille «Anarchy Online» er nå i utgangspunktet gratis, men hvor du kan kjøpe et valgfritt medlemskap og innhold i spillet.

Etter lanseringen i 2001 fikk spillet hele fire utvidelsespakker i «Notum Wars» (2002), «Shadowlands» (2003) , «Alien Invasion» (2004) og «Lost Eden» (2006).

Spillet fikk også nytt innhold med oppdateringen døpt «Legacy of the Xan» så seint som i 2009.

Funcom opplever i disse dager stor suksess med sitt nye spill «Conan Exiles», som på bare en måned skal ha solgt nesten 500 000 eksemplarer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3