- 13 millioner «PUBG»-kontoer har så langt blitt tatt for juks

3. oktober 2018 11:39

(PressFire.no): Det er Reddit-brukeren sjk045 som har samlet tall fra Bluehole de 69 siste ukene og det viser seg at det er over 13 millioner kontoer som er utesteng på grunn av juks.

Tallene publiserer den koreanske utvikleren selv på koreanske cafe.naver.com/playbattlegrounds- i tillegg til komplett liste over alle kontoer som har blitt sperret.

Ifølge tallene er denne uka den første uka siden uke 43 i februar at antall utestengelser på grunn av juks bikker under 100 000 kontoer.

Videre påpeker sjk045 at selv om antall utestengelsene i utgangspunktet synker, så er også antall aktive spillere redusert fra 3 millioner spillere til 900 000 spillere siden toppen. Altså er prosentandelen juksere i beste fall vedlikeholdt – om ikke økt.

Sist Bluehole og PUBG Corp avslørte salgstall var i juni – da avslørte de at 400 millioner spiller spillet, hvor 50 millioner av dem spiller på pc og Xbox One. Resten spiller det på mobiltelefoner.

Det er viktig å påpeke at én bruker kan ha flere kontoer eller kjøpe en ny konto idet én blir stengt – og det er usikkert om antallet juksere som er tatt er basert på bare pc eller om det også inkluderer mobilversjonen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3