108 000 ønsker Robin Williams i «Zelda»

Nintendo: – Han var høyt elsket her.

18. august 2014 14:43

(PressFire.no): I forrige uke skrev vi om «World of Warcraft»-spillerne som ønsker å forevige den avdøde komikeren og skuespilleren, Robin Williams, i spillet.

Blizzard responderte kjapt, og skal allerede jobbe med saken.

Ønsker Williams inn i «Zelda»

Etter dødsfallet dukket det også kjapt opp en underskriftskampanje fra fans av «The Legend of Zelda» som ønsker skuespilleren inn i spillet. I skrivende stund har over 108 000 signert kampanjen. 

Robin var en entusiastisk spiller, som elsket alt fra Nintendo og et spesielt forhold til alt som er «Legend of Zelda», heter det det i underskriftskampanjen.

Det er velkjent at han døpte datteren sin etter prinsessen denne tittelen er hentet fra. Nintendo i Amerika leide nylig ham og datteren for å lage en rekke reklamer for serien.

De sendte også et brev til Nintendo med ønsket om å få en figur i et «The Legend of Zelda»-spill oppkalt etter Robin Williams.

Det var en serie han elsket, og det er en liten hyllest til en stor mann, heter det i brevet til Nintendo.

– 

Vil ikke diskutere det i denne vanskelige tida

En talsmann fra Nintendo har nå kommentert brevet overfor Polygon og forteller at Robin Williams var elsket hos Nintendo:

Våre hjerter er hos familien hans, og spesielt til Zelda Williams som vi har jobbet med flere ganger.

Vi setter pris på all støtten fra spillsamfunnet, og lytter til ønskene fra fans som vil hedre ham i framtidige spill.

Vi kommer ikke til å diskutere hva som kan bli mulig i framtidige spill i denne vanskelige tiden, men vi vil ta godt vare på minnene om Robin.

Dermed er det usikkert om Nintendo vil hedre den avdøde skuespilleren i noen av sine spill.

Foto: Faksimile fra «The Legend of Zelda: Ocarina of Time»-reklame.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3