– Vi skal fortsatt lage Xbox

Xbox-sjefen trommet inn til allmøte.

10. februar 2024 21:40

(PressFire.no): Det er Shannon Liao,  redaktør hos spillnettstedet Inverse og skribent hos Washington Post, som rapporterer fra et allmøte Microsoft skal ha gjennomført på tirsdag denne uka.

Liao skriver at Phil Spencer skal ha trommet inn til møtet for å berolige ansatte etter at ryktene om at Microsoft skulle gå såkalt «tredjepart» – det vil si, gi ut spill på alle plattformer, inkludert PlayStation – gikk rundene på nett.

I møtet skal Spencer ha fortalt at selskapet ønsker å gi ut spill til en rekke enheter, men at planen er at de ikke skulle slutte med å gi ut fysiske konsoller.

Xbox skal fortsatt være en del av strategien til Microsoft, som involverer «en rekke forskjellige enheter».

Spencer har tidligere sagt at Microsoft vil dele mer om fremtiden til Xbox etter flere rapport om at selskapet skal begynne å gi ut spill på andre plattformer. Spill som «Sea of Thieves», «Starfield» og «Hi-Fi Rush», som tidligere har vært konsolleksklusive til Xbox, skal angivelig ut på PlayStation og Switch.

Det ene utelukker jo ikke det andre – neste uke får vi vite sikkert hva det hele betyr.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3