«Star Citizen»-spinoff «Squadron 42» begynner å nærme seg ferdig

23. oktober 2023 17:00

(PressFire.no): «Squadron 42» skulle egentlig gis ut i 2014.

Spillet, som er en spin-off av «Star Citizen» – romspillet som forsøker å sprenge alle rekorder for utviklingstid og -budsjetter – omhandler en legendarisk gruppe med soldater stasjonert til romflåten United Empire of Earth Navy.

I motsetning til den åpne online-verdenen i sitt opphav skal derimot «Squadron 42» være et historiebasert énspillerspill der du både skal kjøre romskip og skyte med romgevær.

Og nå varsler utvikler Cloud Imperium Games (CIG) at spillet er «feature complete» – altså har alle deler som skal være med i spillet blitt utviklet og satt inn i spillet.

Utviklerne sier at de nå går inn i en fase hvor de skal finpusse på spillet slik at det både spilles og ser bra ut.

https://www.youtube.com/watch?v=IDtjzLzs7V8

Spillet har en imponerende liste med kjendiser involvert, fra Gary Oldman og Mark Hamill til Gillian Anderson, Andy Serkis og John Rhys-Davies.

Det er ikke satt en utgivelsesdato for spillet enda, men CIG-sjef Chris Roberts sier at det vil ta tid å pusse og gnikke på spillet.

– Når vi har en dato skal dere være de første som får vite om det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3