«Snowrunner»-oppfølgeren får likevel flerspiller

15. februar 2024 14:54

(PressFire.no): Det var i august at «Expeditions: A Mudrunner Game» ble annonsert til bortimot alt av plattformer.

Spillet følger i de gjørmefylte hjulsporene til «Mudrunner» og «Snowrunner», som utfordret kjøreevnene dine ved å la deg kjøre rundt om i vanskelig terreng og utføre oppgaver som å kjøre last eller nå utilgjengelige områder.

Spesielt «Snowrunner» imponerte, der vår anmelder ga terningkast fem og kalte spillet «nærmest en euforisk opplevelse».

Men der «Expeditions» lover større områder og mer å gjøre, bommet de også grovt ved annonseringen: Spillet skulle nemlig ikke har støtte for flerspiller – som var en av de sterkere sidene ved de forrige spillene (sett bort i fra at «Snowrunner» tøyset det til ved at bare én av spillerne låste opp ting om man spilte sammen).

Etter svært mange sinte meldinger i sosiale medier kan utvikler Saber Interactive melde at spillet vil få en samarbeidsmodus, men at denne kommer noen måneder etter lanseringen.

En ny trailer som viser litt av hva vi har i vente er også lagt ut, og det skal komme minst fire «sesonger» med innhold framover.

Nytt er også at du kan kjøre inn i forlatte gruver og ned i djupe kløfter etter jordskjelv. Mye vinsjing framover, med andre ord.

https://www.youtube.com/watch?v=UZ5UyiMHNdc

Lansering er 5. mars til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X, Switch og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3