- «PixelJunk Shooter 2» blir ingen resirkulering

Q Games har mange idéer til oppfølgeren.

9. februar 2010 15:24

«PixelJunk Shooter» var ett av våre favorittspill på PSN i fjor. Derfor er det gledelige nyheter at sjarmtrollet får en oppfølger.

Ekstra gledelig er det at Q Games ikke bare har tenkt å spy ut samme spill med nye brett, men at de i stedet har tenkt å gi oss valuta for pengene.

Les også: Anmeldelse av «PixelJunk Shooter».

NYE IDÉER

I et intervju med G4TV forteller «PixelJunk Shooter»-produsenten David Cuthbert at de formelig renner over av kreative påfunn til oppfølgeren.

- Normalt sett er oppfølgere bare resirkulering av idéene fra originalen, men med «PixelJunk Shooter» har vi tonnevis med idéer på skisseblokka og motoren har mye potensial vi vil bruke før vi starter på vår neste idé, sa Dylan Cuthbert til G4TV.

Samtidig påpeker han at «det ville være sløseri å ikke bruke dette for å prøve ut flere ting».

Cuthbert forteller at det vil være flere nye drakter i spillet, som åpner opp for det han omtaler som «helt nye idéer for flytende gimmicks».

For alle som har spilt ferdig originalen burde det ikke være noen overraskelse at det kommer en oppfølger. Spesielt siden det hele tiden har vært planen. Og for alle andre er det bare å dra på oppdagelsesferd til PlayStation Store.


Så langt har ingen lanseringsdato blitt annonsert for «PixelJunk Shooter 2».

Se trailer fra det første «PixelJunk Shooter»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3