«Palworld» sprenger nye rekorder

19 millioner spillere på to uker.

1. februar 2024 08:31

(PressFire.no): Det er ikke gått to uker siden «Palworld» kom ut, men spillet har tatt av som en farsott.

På bare 24 timer nådde spillet to millioner spillere, men etter det har det gått slag i slag, med en million eller to hver eneste dag: Tre millioner ble nådd på under to dager, fem millioner på tre dager, seks millioner på fire, syv millioner på fem, åtte millioner på seks...

Og det har ikke gitt seg, for nå varsler utvikler PocketPair at spillet har blitt spilt av mer enn 19 millioner spillere på knappe 12 dager.

Tolv millioner har spilt spillet på Steam, mens syv millioner har spilt det via Xbox og Windows Store.

Spillet er en del av Game Pass, så tallene er ikke direkte salgstall, men Microsoft sier at lanseringen har vært den største noensinne for et tredjepartsspill på tjenesten.

Krysspilling er på vei mellom plattformene, forteller Microsoft, og sier de hjelper utviklerne med optimalisering og serverfikling.

På Steam har spillet nådd andreplassen over antallet samtidige spillere: På lørdag nådde spillet 2 101 535 spillere, og er kun slått av «PUBG» – som riktignok er et godt stykke foran med sin topp på 3 236 027 spillere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3