«Lies of P» får mer innhold – og oppfølger

2. november 2023 00:21

(PressFire.no): Det «Souls»-aktige «Lies of P» kom ut for litt over en måned siden og har gjort det skarpt på markedet siden da. Etter knappe måneden kunne utvikler NEOWIZ fortelle at spillet allerede hadde solgt over én million eksemplarer.

Spillet er løst basert på historien om Pinocchio, og du vil ta rollen som nettopp Pinocchio – satt til en steampunk-verden, med gameplay tydelig inspirert av From Software sine spill.

Nå avslører studioet at de planlegger en oppfølger.

https://www.youtube.com/watch?v=RbCnjeUilhU

For i en video lagt ut av utviklerne der regissør Ji Won Choi viser fram en kommende patch og noen tanker om fremtiden, sier han plutselig at at den øverste prioriteten nå er å gjøre ferdig DLC-innhold og å jobbe på en oppfølger til spillet.

Det kan hende at det fortsatt tar litt tid, for studioet holder på å ansette flere utviklere etter suksessen til «Lies of P», sier Choi.

Akkurat hva oppfølgeren skal handle om, eller for den saks skyld, hva tilleggspakken skal handle om, vites ikke, men Choi delte et par skisser fra DLC-utviklingen:


Fansen kan med andre ord se frem til både mer innhold og et spill til – og NEOWIZ skal også gi ut lydsporet fra spillet, sier Choi.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3