– Den største tilleggspakken vi har gjort

FromSoftware løfter på sløret om innholdet i «Shadow of the Erdtree»

21. februar 2024 19:35

(PressFire.no): Traileren til den kommende «Elden Ring»-pakken «Shadow of the Erdtree» ble sluppet i dag, og bare timer senere har den allerede fått millioner av avspillinger.

Kanskje ikke så rart, all den tid «Elden Ring» var det bestselgende spillet det året det kom ut.

Traileren var litt slank på spesifikke detaljer, men nå kommer det mye informasjon takket være et intervju med regissør Hidetaka Miyazaki gjort av Eurogamer.

Intervjuet kan du lese her, og der kommer det fram at forfatter George R. R. Martin ikke har skrevet en ny historie til tilleggspakken, men at den ekspanderer på deler som allerede var produsert for hovedspillet.

Historien verken påvirker eller påvirkes av det som skjer i hovedspillet, og er helt «stand-alone» – og virker å handle om Malenias bror Miquella.

Kartet er helt nytt og skal inneholde en mengde «dungeons» å utforske, mer enn ti nye bosser, åtte nye våpenkategorier og en haug nye trolldommer, våpen og utstyr.

Det er forresten større enn Limgrave-området i «Elden Ring».

– Dette er den største tilleggspakken vi har gjort når det kommer til mengden, sier Miyazaki.

Når det kommer til vanskelighetsgraden sier han at spillet legger seg på lista slutten av «Elden Ring» hadde – og at spillere som oppsøkte Malenia vil finne en lignende utfordring her.

https://www.youtube.com/watch?v=qLZenOn7WUo

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3