- Å ha en stor haug med dritt er ikke bra

«LostWinds»-skaper David Braben mener mengden av innhold ikke nødvendigvis redder helhetsinntrykket av App Store.

1. oktober 2009 11:39

I forbindelse med David Brabens nye Wiiware-spill, «LostWinds: Winter of the Melodias», snakket han med CVG.com om nedlastbare spill.

Det er tydelig at Braben ikke er en mann som tror på kvantitet foran kvalitet.

Les også: Vår anmeldelse av «LostWinds».
Les også:
«LostWinds»

-oppfølger er avslørt.

- MYE SØPPEL PÅ APP STORE

I intervjuet klarte han ikke å la være å kommentere App Store til iPhone.

- Det er en slags «dørvakt»-ting med Nintendo, noe som øker nivået litt fordi du må ha utviklingsmaskin, men det er en bra ting.

- Se på iPhone, det er så mange spill der som ikke holder mål - ikke å være for negativ, men det er veldig vanskelig å finne gode ting inne blant alt søppelet, sier han.

Apple slo seg på brystet under en presentasjon i San Francisco, og fortalte at de har over 18.000 flere spill enn Nintendo DS og PSP, noe som ikke imponerer Braben.

- Å ha en stor haug med dritt er ikke bra, det handler om hvor mange godbiter du kan finne, sa Braben til CVG.com.

Han mener også det er problematisk med programvare som gir seg ut for å være noe annet enn de faktisk er.

- En annen ting jeg avskyr, er programmer eller spill som er designet til å se ut som noe annet som har hatt suksess, og folk kjøper det ved uhell. Eller så er de litt billigere og folk kjøper dem i tro om at får en billigere variant.

David Braben er geniet bak det banebrytende spillet «Elite», og er snart klar med oppfølgeren til kritikervinneren «LostWinds» til Wiiware. Dessuten har han «The Outsider» under utvikling. 

Se video fra det første LostWinds-spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3