Annonse
Annonse
– Ville elsket å utforske Egypt i «Assassin’s Creed»
Men Midtøsten-turen må nok vente litt.
No items found.
14. October 2013, 11:22

(PressFire.no): Det neste «Assassin’s Creed»-spillet er lagt til piratenes gullalder på 1700-tallet. Hvorfor ikke sette kursen mot Midtøsten og Egypt en gang i fremtiden?

Det syns i hvert fall regissøren bak «Assassin’s Creed IV: Black Flag» er en god idé:

– Jeg sier ikke at vi kommer til å dra dit, men jeg ville elsket å kunne utforske Egypt i spillet, sier Ashraf Ismail til Examiner.

– Oldtidens Egypt kan være et virkelig kult sted, mener regissøren.

Han understreker at Animus-innretningen i spillet åpner muligheten for Ubisoft-utviklerne å hoppe til hvilket som helst punkt i historien – en frihet som gjør Egypt aktuelt som reisemål en gang i fremtiden.

– Historie i røttene våre

Ismail understreker i Examiner-intervjuet at årets «Assassin’s Creed IV: Black Flag» har vært i produksjon i over to år allerede, så en eventuell tur til Egypt er nødt til å føye seg inn i dette produksjonsmønsteret til Ubisoft.

Det betyr at Egypt-turen Ismail drømmer om tidligst kan bli realitet i 2016, gitt at denne idéen hives inn i produksjonsprosessene snart.

Det er likevel mange epoker og steder skaperne tenker på, innrømmer Ashraf Ismail.

– Historie er noe som er i røttene våre, vi har alle en dypere forbindelse til den.

– Det er derfor mange interessante perioder og tidspunkt vi ikke har fått gjort noe med, som jeg har lyst til å oppleve, sier regissøren.

Det er ikke første gang noen fra Ubisoft har nevnt Egypt som mulig reiserute for denne serien. For et par år siden luftet selskapet flere epoker og steder, for å lodde stemningen blant spillere

Her var både krigen mellom de kinesiske dynastiene, faraoens maktkamp i antikkens Egypt og krigsherrekamper i føydaltidens Japan alternativer.

En tegning har også versert i noen år allerede, der kunstnere i Ubisoft-systemet har avslørt at det tilhører et mystisk prosjekt.

– Alle dører må holdes åpne

«Assassin’s Creed» er tuftet på tidsreiser og muligheten til å utforske gamle sivilisasjoner og steder med historisk sus. Med en slik grenseløs tilnærming, kan vi en gang få oppleve at serien tar det enda lengre, og for eksempel introduserer oss for romskip og aliens?

Vi serverte dette spørsmålet til et par av «Assassin’s»-skaperne under Game Developers Conference tidligere i år.

– Det er flust av muligheter, men jeg tror ikke vi kommer til å lage et «Asssassins Creed» lagt til fremtiden, for eksempel. Vi har en kontrakt med våre fans. De forventer å få litt historie med på kjøpet, sa Marc-Alexis Côté til PressFire

Kollega Corey May, som jobber med å skrive historiene til denne spillserien, satte seg litt på bakbeina da han hørte hva kollegaen hadde sagt:

– Jeg er ikke enig, jeg syns at alle dører må holdes åpne, fortalte han til PressFire.

 Det ligger litt i premisset til hele serien, gjør det ikke?

– Definitivt, og vi kan ikke avgrense ved å si at vi aldri kommer til å gjøre noe slikt som å flytte handlingen til fremtiden. Jeg utelukker ingenting, sa May.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum