Hva i all verden var dette, Ubisoft?

«Watch Dogs» har overrasket oss mest på E3 så langt. Se video!

5. juni 2012 02:02

(PressFire.no): Etter å ha sett en flott «Assassin’s Creed III»-trailer, og opplevd det nye «Rayman Legends», trodde vi nok at dette var høydepunktene i Ubisoft-programmet.

E3-spillmessen startet i dag. Først med Microsoft, før EA og Ubisoft fulgte opp. I natt, klokken 03:00, er det Sonys tur.

Ubisoft sin pressekonferanse inneholdt imidlertid én siste godbit: «Watch Dogs». Dette spillet rundet av en times briefing fra den franske spillgiganten.

Kommer til PS3, pc og Xbox 360

«Everything is connected. Connection is power», fikk vi høre.

Det er Ubisoft Montreal som utvikler spillet, en helt ny merkevare - med folk som tidligere har jobbet med «Assassin's Creed»-, «Far Cry»- og «Rainbow 6»-spillene.

Det ble ikke sagt noe om når dette spillet skal være ferdig – eller for den saks skyld: hvilke plattformer det utvikles til. Det har ført til at flere, blant dem Joystiq og MCV, spekulerte i at dette er et spill til neste generasjon konsoller selv om demoen ble spilt med en Xbox 360-kontroller på scenen.

Ubisoft sin presseside har ført imidlertid opp at spillet kommer til pc, PlayStation 3 og Xbox 360.

Vi vet i hvert fall såpass: det som ble vist virket fryktelig innbydende. Vi håper på mer informasjon, helst med én gang!

Sandkasse-spillsjangeren kan virkelig få seg et løft med «Watch Dogs». Vi har lyst til å se denne nesten ti minutter lange gameplay-demonstrasjonen som ble gjort fra scenen i Los Angeles igjen og igjen.

Hacking tatt til neste nivå

Spillet er skildret i tredjepersons synsvinkel. Vi ser en mann som beveger seg diskret gjennom folkemengder i en by som ser svært vital ut.

Hovedpersonen har muligheten til å hacke seg inn der han ønsker, om det er trafikklys eller kameraer, samt lytte på telefonsamtaler.

Den lange demoen inneholdt langt flere spreke tilskudd enn det. Blant annet det som ser ut som en sømløs form for multiplayer. Sjekk ut videoen under for å se hvorfor spillet tok alle med storm!

Haandlingen dreier seg rundt Aiden Pearce, og spillmakerne i Ubisoft Montreal skal ha startet på prosjektet i 2010.

Se denne livedemonstrasjon av «Watch Dogs», et spill som utvikles til pc, PlayStation 3 og Xbox 360:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3