«Need for Speed: Most Wanted» blir en åpen affære

Se den ferske E3-traileren!

5. juni 2012 00:34

(PressFire.no): Nok en gang skal Criterion sette seg bak rattet. De står bak høstens «Need for Speed». Spillet ble demonstrert på EAs E3-pressekonferanse, og samtidig ble den første traileren sluppet.

Den ser du nederst i saken.

For to år siden lagde Criterion «Need for Speed: Hot Pursuit». Nå skal de bruke startkablene sine enda en gang når de restarter «Most Wanted».

I 2005 lagde EA Canada et spilll ved samme navn.

Spillet blir en langt mer åpen affære enn vi har vært vant til fra denne serien tidligere. Det står i stil med spillskaperne, som jo tidligere har lagd «Burnout Paradise».

Utviklerne fortalte at de har finjustert og utbedret Autolog-funksjonen siden «Hot Pursuit».

Enda flere aktiviteter i spillet belønner deg med poeng – og utfordringene møter der i selve spillmiljøet, noe som helt sikkert gjør jakten på utfordringer med dynamisk enn at du skal lete i en meny på jakt etter en annen spiller å tøffe deg mot.

«Need for Speed: Most Wanted» lanseres 30. oktober. Xbox 360-, PlayStation 3-, pc- og Android/iOS-utgaver slippes da. I tillegg har EA i kveld kunngjort at det også kommer til PlayStation Vita.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3