Kommer det en diger 3DS?

Japansk avis mener det - og at de vet prisen på Wii U.

4. juni 2012 20:46

(PressFire.no): Det er ikke mange timene siden Nintendo har hatt sin sniktitt på Wii U, men allerede florerer hvisk og tisk på nettet. Vi får vite ytterligere om konsollen på deres E3-konferanse tirsdag kveld, men nå har det dukket opp noen saftige rykter på internett.

Ifølge den japanske avisen Nikkei vil Wii U koste 30 000 japanske Yen, noe som tilsvarer omtrent 2300 norske kroner. Det er ikke urealistisk å se for seg en 2500-kroners prislapp ved lansering, med andre ord.

Konsollen vil også ha en rekke apps som ikke har noe med spilling å gjøre, mener avisen. For eksempel vil det komme en kjøre-app og en karaoke-app med over 10 000 sanger på det japanske markedet.

Giga-3DS på vei?

Denne nye utgaven vil være litt større enn den gamle, og ha en toppskjerm som er over 1,5 ganger større enn den som finnes nå – opp fra 3,5 tommer til 4,3 tommer. Utgivelsen skal visstnok være allerede til sommeren.

Nintendo gjorde noe lignende med sin forrige håndholdte også. Etter noen år på markedet ble det lansert en diger utgave av Nintendo DS, kalt DSi XL.

Under sin sniktitt i går natt understrekte Nintendo at det ville være et massivt fokus på Wii U under E3, og at de ikke ville vise noe særlig til 3DS før «en senere anledning».

Du kan selv se Nintendos E3-konferanse her i PressFires LIVE-studio tirsdag klokken 18:00. For alle våre E3-saker kan du gå her!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3