Nå var du jaggu klosset, herr Gandalf!

Nytt Lego-spill tar oss gjennom «Ringenes Herre»-trilogien.

2. juni 2012 16:32

(PressFire.no): Fra og med det fornøyelige «LEGO Star Wars: The Video Game» kom ut i 2005, har Lego gjort stor suksess ut av å bringe kjente filmunivers til klosset liv gjennom en rekke spill. Foruten et knippe gode «Star Wars»-titler, har vi fått Lego-versjoner av blant andre «Batman», «Harry Potter» og «Pirates of the Caribbean».

Med slike franchiser i porteføljen, er det kanskje først og fremst én tittel som mangler – nemlig «Ringenes herre». Som de andre seriene finnes dette allerede i «ekte» Lego.

Nå er det offentliggjort at nettopp «LEGO Ringenes herre» er på vei, og at det slippes til de fleste aktuelle spillplattformer denne høsten.

NB: Se første trailer nederst denne i artikkelen!

Følger hele filmtrilogien

I likhet med tidligere spill, utvikles «LEGO Ringenes herre» av TT Games, som eies av Warner Bros.

I en pressemelding skriver de at spillet vil følge historien fra filmtrilogien, fra «Ringens brorskap», gjennom «To tårn» og til og med «Atter en konge».

- Vi er gedigne «Ringenes herre»-fans, og er utrolig begeistrede nå som vi får putte vår spesielle, familievennlige Lego-signatur på dette klassiske fantasy-eventyret, sier TT Games-sjef Tom Stone i pressemeldingen.

- Vi har tatt utgangspunkt i det fansen kjenner og elsker fra «Ringenes herre»-filmene, og kombinert det med den lekne Lego-stilen, som gjør historien og gameplayet tilgjengelig for spillere i alle aldere, utdyper han.

Bruker stemmene fra filmene

At spillet vil ligge tett opp mot filmene viser seg i at spillet tar i bruk stemmeskuespill, snarere enn de tidligere Lego-figurenes artige, finurlige mumling. Rettere sagt, de bruker de originale stemmene, hentet direkte fra filmene.

Som du selv kan høre i traileren nedenfor, er det dermed velkjente stemmer og linjer fra blant andre Ian McKellen, Elijah Wood og Sean Bean som venter i det nye Lego-eventyret.

Historien skal bli krydret med humor, gåter og muligheter for utforsking, og med brorskapet for fingertuppene vil du naturligvis kastes ut i velkjente kamper og slag.

Filmuniverset etter Tolkiens bøker får som kjent også et nytt og episk tilskudd i år, med første del av «Hobbiten». Kanskje kommer det også et Lego-spill som tar for seg Bilbos eventyr neste høst, foran utgivelsen av den andre filmen

«LEGO Ringenes Herre» kommer denne høsten til pc, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS/DS og PlayStation Vita.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3