Rad Crew S11E16: Vi snakker om fantastiske spill som ble laget av kun én person

David Hayter med litt underlig comeback som Snake, og «Dark Souls 3»-snakk i ukens episode av Rad Crew.

21. april 2016 10:39

(PressFire.no): Spill er et medium som ofte krever et helt team av folk for å bringe fra konsept til ferdig produkt. Av og til er det derimot noen som klarer å levere knallgode spill helt på egenhånd, og denne uka snakker vi om de kanskje fem beste spillene laget av bare én person.

Nyhetene har vært ganske bananas denne uka. Blant annet har en lekkasje avslørt en helt ny PS4-modell, og vi diskuterer denne så grundig som en gjeng med tullete amatører kan.

Vi toucher også innpå «GTA»-skaperen Leslie Benzies sitt søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver, Rockstar. Litt sladder er alltid gøy. 

«Dark Souls 3» og «Hyperlight Drifter» er to nylige spillutgivelser, og begge står i sentrum av ukens spilldiskusjon. De er ganske kule liksom? Helt ålreite spill. From Software har kanskje gitt ut sitt beste spill hittil og har raffinert formelen sin. «Hyperlight Drifter» på sin side er en herlig hyllest til det første «Zelda». 

Hør også om Are sin «Dark Souls»-drikkelek, som endte katastrofalt forrige helg. 

Til slutt spurte vi lytterne om alle spill burde ha en lettere vanskelighetsgrad for nybegynnere eller folk med lite tid. Og lytterne svarte!

Tidspunkter:

5:00 Topp 5 spill laget av én dude

25:45 Nyheter

48:27 Dark Souls trippel, Hyperlight Drifter

1:33:00 Lytterne svarer: bør alle spill ha easy mode?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3