Slik frister PlayStation før GamesCom-avsløringene neste uke:

Snøgufs, og en dose blod.

6. august 2014 13:38

(PressFire.no): Vi har allerede fått se en filmsnutt der Microsoft retter fokuset mot den tyske GamesCom-messa i neste uke.

Det starter for alvor tirsdag 12. august med nettopp Microsoft.

De har en Xbox-pressekonferanse fra klokka 14. Sony følger opp noen timer senere, fra 19:00. En fersk video legger igjen noen små ledetråder rundt hva PlayStation-eiere kan få servert der (se den i videovinduet i denne saken).

Så blodspruten står

Den korte traileren inneholder kun én tekstlinje: #PlayStationGC, for å sette dette i kontekst med GamesCom.

Vi ser bildene av det som ligner en snøkrystall og noen dråper blod.

Det er spesielt to spilltitler som passer en slik symbolbruk: «Bloodborne», fra «Demon's Souls»- og «Dark Souls»-regissøren, men enda mer «Until Dawn» – som både inneholdt bitende vinterkulde og rause doser blod da vi første gang fikk se dette skrekkspillet på GamesCom i 2012.

«Until Dawn» har vært holdt unna spillmesser og pressekonferanser siden.

Men Sony Worldwide Studios-sjef Shuhei Yoshida har for ikke lenge siden understreket at spillet fortsatt er i produksjon, og hintet ganske kraftig om at virtual reality-teknologien Sony jobber med for tiden i teorien kan passe perfekt til et slikt spill.

Det betyr i så fall at «Until Dawn» ikke lenger er et PlayStation 3-spill, men i stedet har tatt spranget over til PlayStation 4.

Mer «Call of Duty»-nytt

Det er tre store pressekonferanser bekreftet til GamesCom. Selve messa er åpen fra onsdag 13. til og med fredag 15. august. Først er det startskudd med pressebriefer.

Som sagt starter Microsoft ballet klokka 14. Sony begynner sin pressekonferanse kl. 19. Dagen etter, onsdag formiddag, er det Electronic Arts sin tur. Fra 10-12 har de varslet nyheter.

Fra neste uke vil det sive ut saker, intervjuer og noen spilltester fra Köln.

Disse tre pressekonferansene tirsdag og onsdag kan du følge i vårt livestudio her på PressFire.

Activision har i tillegg forskuttert «Call of Duty»-flerspilleravsløringer allerede mandag 11. august. Det tjuvstarter altså med «CoD»-nytt – og dette strømmes fra klokka 19, blant annet fra Xbox-plattformene, Windows Phone, Xbox.com eller Twitch/YouTube.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3