«The Secret World» kommer i april 2012

Og åpnes snart for betaregistrering.

16. august 2011 17:42

I forbindelse med verdens største spillkonferanse i Köln, Tyskland, valgte norske Funcom Electronic Arts’ pressekonferanse for endelig å annonsere en slippdato for sitt neste onlinespill - «The Secret World».

Ingen eksakt dato ble annonsert, men det kunne fortelle at spillet skal slippes i løpet av april 2012. I tillegg ble det fortalt at det åpnes for betaregistreringen 26. august - nettsiden teller ned til registreringen.

- Vi ser frem til å gi spillerne tilgang gjennom de kommende betatestene, og deres tilbakemeldinger vil være essensielle for videre utvikling av spillet fremgang mot slippet i april 2012, sier Ragnar Tørnquist, som er spillets produsent og kreative regissør, i pressemeldingen.

Ifølge pressemeldingen vil det brukes sosiale medier via en unik og interaktiv kampansje for å rekruttere betatestere til spillet. Den kommer til å bli avduket på spillets nettside.

I «The Secret World» blandes eventyr og myter med virkelighet in en slags gigantisk konspirasjon, hvor hemmelige samfunn styrer politikken som et dukketeater. 

Funcom har også stått bak to andre onlinerollespill - «Anarchy Online» (2001) og «Age of Conan» (2008). «Age of Conan» ble nylig også sluppet i en gratisvariant, noe som skal ha doblet omsetningen.

«The Secret World» slippes til PC i april 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3