– Skal lage det ultimate «Need for Speed»

16. juni 2015 13:14

(PressFire.no): Det er kjent at Ghost Games ønsker å ta «Need for Speed» tilbake til røttene, når serien nå skal restartes – enda en gang.

Tidligere denne våren fikk vi en ørliten trailer. På EAs pressekonferanse mandag kveld løftet de panseret enda litt mer slik at vi fikk se hva som egentlig er i vente.

Her finner du flere E3-nyheter.

Bilmekking

Blant annet fikk vi se at bilmekkinga fra klassikere som «Need for Speed: Underground» vil gjøre comeback her.

Under presentasjonen mandag kveld, fikk vi se en trailer, og en video hentet fra spillets grafikkmotor som byr på bred drifting i et mørkt bymiljø. Alt gjennomsyret av nakkebrekkende nikk til «import tuner»-temaet som preget serien på første halvdel av 2000-tallet.

Du kan selv ta en titt i videovinduet i denne saken.

Nattemørket, med fare for regn.

En hyllest

– Målet er å kombinere elementer fra tidligere spill i serien for å skape det ultimate «Need for Speed», ble det sagt fra EA-scenen under pressekonferansen.

Det er Ghost Games, basert i Göteborg, som lager spillet. De har fått påfyll fra folk tidligere tilknyttet Criterion («Burnout»).

Det spilles mye på at denne nyeste tittelen skal være en hyllest til serien som angivelig fyller 20 år i til høsten. Dette er imidlertid ikke helt sant, i og med at det første spillet kalt «The Need for Speed» kom ut til Panasonic 3DO allerede høsten 1994.

«Need for Speed» lanseres 5. november i Norge, og slippes da til PlayStation 4, Xbox One og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3