«Sherlock Holmes» trykker på emosjonelle knapper

E3-videoen avslører både morder og offer.

8. juni 2014 20:25

(PressFire.no): Frogwares nye tilskudd til «Sherlock Holmes»-serien, med tilleggsnavnet «Crimes and Punishments», forventes å lanseres tidlig september i år.

I E3-videoen som nylig ble sluppet, presser spillstudioet på emosjonelle knapper, og viser oss sterke bilder av et øyeblikks lykke så vel som sorg.

Det er min feil

Det vises tydelig et mord på en ung gutt i videoen, og også morderen skimtes, uten at vi får vite hvorfor dette skjer. Men «Sherlock Holmes» har da vitterlig alltid handlet om å finne skurken, så det ligger mer bak sceneteppet enn hva vi nå har fått et glimt av.

– Her er en sak som ikke endte slik jeg forventet. Det er helt min feil, hører man noen si i filmen, og man kan regne med at stemmen tilhører Holmes selv.   

To år siden sist

Personene fra filmen har tidligere blitt vist i et tidligere YouTube-klipp om spillet, som handler om et annet mord under utredning av mesterdetektiven.

Spørsmålet er om Frogwares har lært av sine tidligere feil.

Som vår anmelder forklarte om den forrige tittelen var spillet kult og tjåkfullt av personlighet, men dessverre også fullt av småfeil og bristende logikk. «The Testament of Sherlock Holmes» fra 2012 havnet dermed på en firer. 

«Sherlock Holmes: Crimes and Punishments» er ventet tidlig september til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og PC. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3