Ny versjon av Xbox 360 på vei

Og alle som betaler for Live får to gratis spill per måned fremover.

10. juni 2013 20:31

(PressFire.no): Under Microsofts E3-konferanse tidligere i dag, som vi dekte i vårt Live-studio, fikk vi se videoer og demonstrasjoner av en mengde spill – og vi fikk også vite når Xbox One kommer.

Men i tillegg fikk vi servert en ny utgave av Xbox 360, som er enda litt mindre enn Xbox 360 slim, og som ligner mer på den kommende Xbox One.

Selve målene på konsollen fikk vi ikke, men tatt bildet til høyre her i betraktning er det en ganske liten variant. Mindre enn to DVD-plater på langs.

Denne er faktisk tilgjengelig i dag i USA, men vi vet ikke noe om en norsk utgivelse enda. Prisen er også uviss for øyeblikket.


Gratis spill

I tillegg til dette nye designet ble det også slått fast at Microsoft kommer med et tilsvar på PlayStation Plus-tjenesten til Sony.

Alle Xbox Live Gold-medlemmer vil få to spill gratis til nedlastning hver måned, og spillene vil være spillbare så lenge du fortsetter å betale for medlemskapet. Det ble ikke sagt hvor lenge dette tilbudet vil foregå, men vi kan se for oss at dette blir en permanent greie.

De første to spillene som blir gjort tilgjengelig er «Halo 3» og «Assassin’s Creed II». Dette skal skje veldig raskt, ifølge Microsoft.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3