Xbox One bursdag med bobler og monstre

Låste opp «Sunset Overdrive» for å feire.

21. november 2014 20:22

(PressFire.no): «Sunset Overdrive» er nok et av de eksklusive som betyr mest for Microsoft denne høsten.

Spillet skiller seg ut fra rekken av grå militærskytere, som det finnes nok av til Xbox One.

Insomniac Games har dessuten historiske bånd til PlayStation og Sony, både gjennom «Ratchet & Clank»- og «Resistance»-seriene. «Sunset» er kun tilgjengelig til Xbox One.

Oppdatert: Prøveperioden for «Sunset»-spilling er nå over.

One har bursdag

Hele spillet blir tilgjengelig i helga, og er «gratis» å teste i 24 timer. Det betyr at alt av achievements-poeng du soper med deg er dine til odel og eie, og lagringsfiler er også mulig å bevare for å fortsette spillinga en annen gang.

Xbox Wire opplyser Microsoft at dette er ledd i ettårsjubileet til Xbox One. Maskinen kom først ut i salg 22. november, mens vi i Norge jo måtte vente på offisielt slipp til september i år.

Denne sjarmoffensiven med «Sunset Overdrive» trer i kraft fra lørdag 22. november klokka 6, norsk tid, og strekker seg til søndag klokka 6.

Sprudlende

I «Sunset Overdrive» jobber du som vaktmester for energidrikkekonsernet FizzCo.

Noe går fryktelig galt, som det heter - en lei bivirkning av siste forsendelsen med boblevann gjør nemlig alle som smaker om til rabiate monstre. 

Spillet er gjennomsyret at en frekk stil, med glimt i øyet. Punkrocken durer i bakgrunnen, du «grinder» på skate-måten mens brusen skvetter og får servert en hel rekke vittigheter, slik vi kjenner fra Insomniac-hold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3