«The Crew» åpner slusene for en generalprøve

Siste prøvekjøring.

21. november 2014 12:36

(PressFire.no): For å sikre seg best mulig og sørge for at «The Crew» treffer planken på lanseringen, har Ubisoft nå bestemt seg for å åpne for en siste runde betatesting.

Denne gang kan alle PlayStation 4- og Xbox One-eiere bli med.

Spillet ble som kjent flyttet litt i kalenderen. Opprinnelig var «The Crew» planlagt lansert tidlig 2014, men fikk i stedet en oktober-dato. På oppløpssiden dyttet Ubisoft til slutt spillet fram til 2. desember.

To av i alt fem regioner i spillverdenen er låst opp i betaen, og PvP-muligheter er åpne i begge. Det skal også gå an å trimme eller tilpasse to av i alt fem bilklasser (street og dirt).

I anledning den aller siste testturen til «The Crew» før slippet, har Ubisoft sluppet traileren du kan se i denne saken – som introduserer en del av miljøene og elementene du møter på.

Betaen strekker seg fra 25. til 27. november. Alle Xbox Live- og PSN-medlemmer kan delta, men noe onlineinnhold krever Gold- eller Plus-medlemskap.  Spillet lanseres 2. desember til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3