Kjøp nye «Call of Duty» på en «gammel» konsoll, få PS4- eller Xbox One-utgaven gratis

9. oktober 2014 10:58

(PressFire.no): Activision har bestemt seg for å gjenta tilbudet fra «Destiny»-lanseringen i forrige måned.

Handles «Call of Duty: Advanced Warfare» til PlayStation 3 eller Xbox 360, får du retten til å laste ned spillet til PS4 eller Xbox One – uten å betale noe ekstra.

Oppgraderingen må skje innen samme «konsollfamilie», og gjelder digitalkjøp. Tilbudet varer til 31. mars 2015, opplyser Activision.

Har du handlet et sesongpass til dette spillet, kan også dette overføres på samme måte. Her er det ingen tidsfrist involvert.

Les også: Vi testet historieedelen av nye «Call of Duty».

Når det gjaldt «Destiny»-oppgraderingstilbudet, kom Bungie og Activision ut like før slippdatoen og fortalte at de trengte litt ekstra tid på seg for å klargjøre til kunder som hadde trykket kjøpsknappen på PS3 og deretter ville oppgradere til PS4. Det ble en forsinkelse på et par dager.

I fjor høst, rundt slippene av Xbox One og PlayStation 4, var det flere tilbud som dette. Forskjellen var at mange av spillene krevde en slump penger for å gjøre oppgraderingen. 

«Call of Duty: Advanced Warfare» lanseres 4. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3