«Peggle 2» kommer nå til PlayStation 4

Pusleriene starter i neste måned.

1. september 2014 10:31

(PressFire.no): «Peggle 2» startet som Microsoft-eksklusivt. Spillet kom først ut til Xbox One i fjor høst – litt senere også til Xbox 360.

Nå blir også PlayStation 4 med i klubben. Spillet slippes til Sony-plattformen i midten oktober, har utviklerne bekreftet på Twitter.

PopCap og EA har foreløpig ikke sagt noe om planene for pc, mobil eller øvrige plattformer.

«Peggle 2» var innledningsvis en del av avtalen mellom Electronic Arts og Microsoft, den som også førte til at «Titanfall», «Plants vs. Zombies« og «FIFA»s Ultimate Team Legends kom til Xbox-plattformene.

Vi annonserte en rekke strategiske initiativ rundt Xbox One, forklarte EAs Peter Moore om denne Microsoft-flørten da PressFire traff ham på GamesCom i forrige måned.

– Men for hver greie vi gjør med Microsoft, gjør vi en hel del ting med Sony. Vi er nummer én av utgiverne på PlayStation 4. Så vi gjør tydeligvis noe riktig der, med de rette spillene, sa Moore.

14. oktober blir satt som dato fra PopCap selv, men dette kan bli 15. oktober i Europa (PlayStation Store oppdateres onsdager i vår verdensdel).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3