Saksøker Activision for å legge ned «Guitar Hero TV»

21. september 2018 12:28

(PressFire.no): Da Activision lanserte «Guitar Hero LIVE» i 2015 var det sammen med en annerledes tilnærming til låtutvalg – mesteparten av låtene dukket nemlig opp via en strømmetjeneste via nettet – sannsynligvis fordi lisenskostnaden er helt annerledes enn om de skulle være lastet ned eller på plate.

Så når de i juni kunngjorde at de stenger i desember Guitar Hero TV-delen av spillet – altså strømmeløsningen – betyr det også at over 90 prosent av låtutvalget forsvinner.

Derfor føler Robert Fishel seg lurt og går nå til sak mot spillgiganten for det han mener er brudd på markedsføringsloven.

Om saken sier han at han trodde at innholdet ville være «tilgjengelig for alltid, eller i det minste i en rimelig tid etter slippdatoen».

Videre argumenterer han for at han aldri ville ha kjøpt spillet om han visste at Activision kom til å fjerne muligheten til å spille mesteparten av låtene.

Criticalhit.net, som rapporterer saken, påpeker imidlertid at Activision har et forbehold på sine nettsider.

- Activision garanterer ikke tilgangen på nettspilling eller funksjoner, inkludert begrensinger i GHTV, og kan endre eller stoppe nettjenesten uten å informere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3