(PressFire.no): Det er i et lengre intervju med Gamespot at den tidligere «Gears of War»-sjefen, Cliff Bleszinski, snakker om lanseringen av det nye spillet «Lawbreakers».

Spillet er kun lansert til pc og PlayStation 4, og selv om han ifølge intervjuet ønsker en Xbox-versjon, så er det fremdeles ikke kunngjort.

 

- Tror de føler seg snurt

Ifølge Bleszinski kan det også ha oppstått en litt klein situasjon med Microsoft.

- Jeg hadde elsket det, men vi må fremdeles gjennom noen diskusjoner for det. Og jeg tror at, når du ser på Xbox, fra hva jeg har gjort tidligere, og jeg tror at de føler seg snurt og på en måte avvist for at vi valgte PlayStation, sier han i intervjuet og fortsetter.

- Men for oss var det bare et spørsmål om hvor mange PlayStation-maskiner som var solgt, og så vurdere Xbox lengre ned i veien.

Bleszinski har hatt et lengre forhold med Microsoft som en av hovedmennene bak Microsoft-eksklusive «Gears of War» i sin jobb i Epic Games.

For en eventuell Nintendo Switch-versjon ville de i så fall endret litt på spillet for å tilpasse seg formatet, avslører han.

 

Ingen suksess ennå

«Lawbreakers» har ikke vært en umiddelbar suksess for det ferske studioet til Cliff Bleszinski – etter lansering har det blitt rapportert om svært lavt antall spillere på pc.

Bleszinski har vært relativt åpen om at det er enkelte ting han ville ha endret på i hvordan spillet har blitt vist fram før lansering, som han blant annet mener har jobbet mot spillet.

I et intervju med Eurogamer mener han imidlertid at det kan bli en suksess over tid.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer