- Vi fikk mye tyn for historien i «Halo 5»

- Med rette.

27. april 2017 13:36

(PressFire.no): Det er et selvransakende 343 Industries som nå har stilt opp til intervju i den nyeste utgaven av magasinet GamesTM, som blir gjengitt av wccftech.com.

Ikke nok Master Chief

- Vi fikk mye tyn for historiefortellingen i «Halo 5», men de var fullstendig berettiget. Vi var klar over at folk ønsket seg Master Chiefs historie i «Halo 5», sier han og forteller at de markedsførte spillet som fristet med en overraskelse.

- Det var en stor skuffelse fordi de ønsket seg mer Chief, forteller Frank O’Connor fra 343 Industries til GameTM.

Videre forklarer han at de likte Blue Team og Osiris, men de ville ha mer Master Chief.

- Det er hva vi har lært mest. Vi har en tendens til å tenke på Chief mer som transportmiddelet for eventyret ditt enn en rollefigur i universet. Han er bare inngangen til universet.

Har ikke avslørt neste kapittel

Dette skal være noe av det de lærte i kjølvannet av forrige «Halo»-spill, og hinter til slutt om at de kommer til å legge mer vekt på Master Chief i framtiden.

 Det hører med til historien at 343 Industries ennå ikke har kunngjort et nytt spill i «Halo»-serien, men E3 er rundt hjørnet og Microsoft skal lansere en ny Xbox-konsoll i løpet av året.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3