(PressFire.no): Microsoft insisterer på at det ikke avsløres noen ny Xbox i år, men ryktestormen stilner ikke av den grunn. Det går blant annet snakk om at produksjonen av deres neste konsoll allerede er i gang.

Flextronics-fabrikken i Austin, Texas har angivelig begynt å masseprodusere den nye Xbox-konsollen, ifølge en anonym kilde IGN har snakket med.

Personen skal etter sigende være svært tett innpå utviklingen av maskinen.

 

Flextronics lagde også
denne krabaten. (Foto: Microsoft)

Ikke for massemarkedet

Den samme fabrikken produserer dagens Xbox 360-maskiner, og stod også for den første generasjonen av Xbox-maskiner.

Nettstedet skriver at de likevel ikke tror at Flextronics lager maskinene for massemarkedet. Det er det for tidlig til.

I stedet antas det at de monterer utviklingsboksene som brukes når man lager spill.

IGN har også tidligere snakket med anonyme kilder i forbindelse med prosjektet. De har blant annet meldt at neste Xbox blir seks ganger kraftigere enn 360 og bruker Bluray-skiver.

Ved en annen anledning har de påstått at maskinen kommer i løpet av 2013, eller aller senest i starten av 2014. 

 

Må ikke bety noe

Spillutvikling til hjemmekonsoller tar tid, og spillstudioet i gata bruker gjerne et par år på å ferdigstille en utgivelse til dagens maskiner.

Om det stemmer at testsettene er under produksjon, trenger det ikke å bety at «Xbox 720» er nærmere enn den har vært. Det heteste stalltipset virker fortsatt å være at den nye Xbox-en kommer i 2013.

At maskinen er på vei er det ingen tvil om. «Forza»-studioet Turn 10 har tidligere etterspurt medarbeidere til neste generasjons spillutvikling. De eies av Microsoft.

Kanskje kommer «Xbox 720» med teknologi som lar deg styre med pulsen og svetten? Microsoft har i det minste patentert slik funksjonalitet.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer