Nå forsvinner Xbox-avatarenes våpenlisens

Småfolket får verken skyte, snakke, ha sex eller ta dop!

25. desember 2011 13:35

(PressFire.no): Har du en Xbox 360, er sjansene store for at du på et eller annet tidspunkt har lagt litt innsats i å pimpe avataren din, den lille mini-versjonen av deg selv som bor der inne. Kanskje du til og med la noen kroner i det.

Når vi går over i det nye året om en snau uke, ser det ut til at mini-deg mister våpenlisensen. For ifølge «Gears of War»-utvikleren Epic Games, kommer våpenlignende gjenstander til å bli historie på Xbox Live-markedet.

Det du allerede eier, får du riktignok beholde. Har du lyst til å utstyre småen med motorsagmitraljøser, laserpistoler eller uheldig formede grønnsaker (forbudet gjelder våpenlignende ting, tross alt), bør du med andre ord slå til før nyttår. Det melder Joystiq.

De lister også opp noen andre ting som avataren ikke får lov til, og som utviklere skal være underettet om. De kan for eksempel ikke utøve vold som fører til blodsutgytelse eller fysiske skader – men så kan de til gjengjeld dø midlertidig for å illustrere en fail.

Avatarene får ikke under noen omstendigheter lov til å slippe ut kroppsvæsker. Apropos det, så får de ikke være særlig seksuelle av seg uansett. Ikke får de røyke eller drikke, heller. Eller ta metaamfetamin. Det kommer ikke en gang på tale at de får snakke! Vel, dere skjønner tegninga. Avataren er snill og tyst som et lam, basta.

Men våpen kan du altså ennå skaffe, i noen få dager til. Skal du fortsatt være den tøffeste kisen i gata, så får du gå på romjulsshopping på markedet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3