«The Witcher 2» på to Xbox-plater

Og det kommer flere utvidelser.

26. september 2011 18:25

Under en Eurogamer-messe i Storbritannia forrige uke kunne CD Projekts Jan Krzysztof Bielecki forklare, etter litt ubehagelig vridning i stolen, at «The Witcher 2»-versjonen på Xbox 360 vil komme på to disker.

- Det vil bli flere enn én disk. Og det kan ikke være så mange som tre, så ja... det blir to disker.

Om disk to bare vil være for en installering før du kan spille spillet, slik det var for «Forza 3», vites ikke, men «The Witcher 2» føyer seg dermed inn i rekken over multidisk-spill til konsollen. Foreløpig rekord ligger hos «Lost Odyssey» med hele fire spilldisker.

Enda mer innhold etter neste oppdatering

Det er heller ikke over og ut for enda mer ekstra innhold til spillet, som snart får en svær (og ikke minst gratis) oppdatering den 29. september som visstnok skal doble innholdet i forhold til originalutgaven.

Denne oppgraderingen, ganske enkelt kalt «The Witcher 2 2.0», vil inkludere alt av DLC, pluss en bråte nye moduser og oppgraderinger, både gameplay- og grafikkmessig.

Du kan lese mer om denne oppdateringen her.

- Alt jeg kan si er at vi planlegger å gi ut noe. 2.0-oppdateringen til «The Witcher 2» er ikke den siste oppdateringen, avslørte Jan Bartkovicz hos CD Projekt.

Xbox 360-versjonen av «The Witcher 2» kommer neste år. 2.0 til PC kommer som nevnt den 29. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3