Når får vi vite mer om «Max Payne 3»?

- Snart, sier Rockstar, som i mellomtiden frister med et par nye skjermbilder.

30. august 2011 09:35

I fjor sommer ble «Max Payne 3» utsatt. Opprinnelig skulle dette spillet ut i butikkene i løpet av høsten, men et solid driftsresultat for Take-Two, som gir ut Rockstars spill, kan være grunnen til at vi fortsatt venter på håndfaste opplysninger om en lansering. I tillegg til at man helt sikkert ville ha mer tid på å polere.

«Red Dead Redemption» hadde på det tidspunktet solgt over 5 millioner eksemplarer, og sørget for pene tall i regnskapet til Rockstar og Take-Two.

Nå har Rockstar lagt ut to nye skjermbilder fra spillet på sine hjemmesider, og frister samtidig med at håndfast informasjon om slippdato og mer nærmer seg.

- Forvent flere nyheter i løpet av de nærmeste månedene, står det.

- En mer verdensvant og kynisk Max

Dette blir det første nye «Max Payne»-spillet siden 2003. De to første var det finske Remedy som stod bak, folka som i fjor ga ut «Alan Wake» eksklusivt til Xbox 360.  

I april kunne det britiske spillmagasinet Edge formidle en dose informasjon om «Max Payne 3». Der gikk det fram at historien starter i Sao Paolo, Brasil, der vi møter en Max som er involvert i en kidnappingssak.

Det ble også nevnt at spillet får en flerspillerdel, uten at det ble avslørt hva vi kan forvente av denne.

Teknologien i spillet byr på en raffinert utgave av Euphoria-spillmotoren, som blant annet ble brukt i «Red Dead Redemption», og selvsagt blir bullet time-effekten med også denne gang – selve kjennetegnet til denne spillserien.

- Vi starter med dette et nytt kapitel i livet til Max. Dette er Max som vi aldri her sett ham før. Han er noen år eldre, mer verdensvant og mer kynisk enn noen sinne, sa Rockstars Sam Houser i forbindelse med at spillet ble annonsert i mai 2009.

«Max Payne 3» lanseres til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Foreløpig er det ikke sagt noe om når spillet kommer ut.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3